Nat på gymnasiet

Fredag før efterårsferien står den normalt på løbe- eller gåture med skolernes motionsdag. Ikke på RG. Her blev fredagens undervisning i stedet henlagt til natten mellem torsdag og fredag.

Eleverne mødte ind på en mørk skole til aftensmad kl. 19. Den første del af aftenen var der ”normal” fagundervisning. Teamet var nat, mørke og uhygge. Det blev så til fx selvlysende væsker i kemi, fjerne galakser i fysik, satanisme i religion og escape room i fremmedsprog.

Næste fase, omkring midnat, var besøg i Ringkøbing kirke med fælles kirkesang og tale af Ole Lange. Derefter fulgte natmad og musikquiz som optakt til den uhyggelige finale: Natløb og gyserfilm.

Et orienteringsløb med sudoku lyder måske ikke så uhyggeligt, men der var små overraskelser undervejs. Der lød både nervøs mumlen og høje angstskrig, og nogle turde slet ikke gå ud og måtte vinke farvel til hovedpræmien: En middag i kantinen til hele klassen.

Der var nok en del trætte elever fredag morgen, eller hvornår de nu stod op igen, men så var det jo heldigvis efterårsferie.

FacebookTwitterInstagramYoutube