undersidebanner-4.jpg

Kombiner surf med en studentereksamen på Ringkøbing Gymnasium

Vi har længe haft en drøm om at udnytte de helt særlige omgivelser omkring Hvide Sande og Ringkøbing Fjord til at tilbyde vores lokale unge samt unge med interesse for surf fra resten af landet en ny mulighed. Drømmen er nu en realitet!

Vi tilbyder dig en enestående mulighed at tage en almen studentereksamen, samtidig med at du får ideelle muligheder for at dyrke din interesse for vandsport under trygge rammer.

 

Vi giver give de unge mulighed for både at få en normal gymnasial uddannelse med alle de muligheder, det åbner for videre uddannelse, og blive en del af et helt særligt miljø, hvor der er et fællesskab omkring surf. Ud over de rammer, der skabes for aktiviteter på vandet, vil emnerne bæredygtighed og turisme samt sproget tysk være i fokus.

Vi planlægger at kunne tage elever ind på den nye gymnasieafdeling i Hvide Sande i 2024 eller senest 2025.

Ved skoleårets start i august 2023 fik de elever, der ønskede at kombinere en normal gymnasieuddannelse i Ringkøbing med surfaktiviteter og eventuelt bosættelse i Hvide Sande, deres debut. I den første periode vil det forløb, vi udbyder, have en mindre formel karakter, men der vil være aktiviteter inden for vandsport og surfing i samarbejde med vores partnere i Hvide Sande. Surfeleverne vil blandt andet kunne få hjælp til at finde bolig og fritidsjob, samt blive introduceret til surfermiljøet i Hvide Sande.

Den stærke lokale forankring i projektet fra erhvervslivet og frivillige kræfter i Hvide Sande gør, at vi kan tilbyde nogle gode og sikre rammer for de unge mennesker, også dem som flytter til fra andre dele af landet.

Se artikel i Dagbladet om projektet her: Læs mere

 

LÆS BROCHURE: SURFERSTUDENT?

LÆS BROCHURE: SURFERABITURIENT? DEUTSCHE VERSION

 

FacebookInstagramYoutube