Har du spørgsmål eller
brug for hjælp til at
komme videre?

Se vores træffetider

Grafik - Vejledning 1

Hanne Sloth Pedersen
9363 9386 / 2127 8241 - Sted: kontor ved nyt studieområde
              1a / 1b / 2b / 2d / 3a / 3b

Grafik - Vejledning 2

Søren Boesen Kjær
9363 9385 / 6168 0674 - Sted: lokale 113
1c / 2c / 3c

Grafik - Vejledning 3

Charlotte E. Trankjær
9363 9387 - Sted: kontor ved nyt studieområde
1d / 2a / 3d

Det er faktisk
helt okay at
være i tvivl.

Metoder og mindset


Er du kommet i tvivl om hvad vi forventer af dig, hvordan du skal arbejde eller hvordan du genfinder motivationen. Så kontakt os.

Studieretning og valgfag


Er du blevet usikker på om du har valgt den retning eller de valgfag som giver mest mening for dig i fremtiden. Så kontakt os.

Fravær og personlige problemer


Har du for mange fraværstimer eller er du blevet udfordret med noget personligt. Så kontakt os og lad os finde en god løsning sammen.

Studievejledning til dig - eller hele
din klasse, hvis I ønsker det.


Har du brug for at få svar på dine spørgsmål om din STX, videregående uddannelser, optagelse, Adgangskrav, kvote 1 og 2, job og karriere eller bare vide noget mere om efteruddannelse? Så står vores tre studievejledere klar til at hjælpe dig.

Vi har desuden en aftale med Elena Hedegaard Kjær Jensen fra Studievalg Danmark. Hun tilbyder individuel og kollektiv vejledning til alle årgange - og hun kan bookes ved at sende en mail.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skal vi hjælpe med at bygge bro
til din videregående uddannelse?


Studievejledningen samarbejder med universiteter, andre uddannelsesinstitutioner og Studievalg Midt- og Vestjylland om at informere eleverne i 3g om valg af videregående uddannelse og job.

Universiteter m.v. tilbyder studiepraktik (3 dage) som en mulighed for at få rigtig dybtgående information om et studium. Derudover er der ”Åbent hus”-arrangementer på forskellige uddannelser i løbet af foråret. 

Gymnasiet deltager i et forløb kaldet “Subuniversity”, hvor udvalgte elever i løbet af 2.g besøger Aarhus Universitet 4 gange. Forløbet skal især bygge bro til universitet for de elever, som kommer fra hjem med ikke-akademiske forældre.

Michael Hjøllund

Politisk reporter, Morgenavisen Jyllands-Posten

Jeg læste samfundsfag på Ringkjøbing Gymnasium, fordi jeg ville blive klogere på verden og på min plads i den. Jeg uddannede mig som journalist, og i dag er jeg politisk reporter på Jyllands-Posten. Her stiller jeg politikere og magthavere til ansvar for det de siger, og det de gør.

Vil du vide mere?


Så er du altid velkommen til at bruge vores chat. Så vil vi svare dig så hurtigt det er muligt. Du kan også klikke på knappen herunder og se hvad andre har spurgt om. Her er en liste med forklaringer på alt mellem himmel og jord. God fornøjelse...

Se liste

FacebookInstagramYoutube