undersidebanner-2.jpg

Invitation til huedag og dimission

Kære forældre/værger

Vi glæder os til, at vi snart kan fejre, at 3g’erne bliver studenter. Her vil vi gerne invitere jer til følgende begivenheder.
 
Huedage
For det første er I velkomne til at komme på skolen og fejre studenterne på deres sidste eksamensdag. Eksamensdatoerne også kaldt huedagene er: mandag d. 20/6, tirsdag d. 21/6 og onsdag d. 22/6. På elevens sidste eksamensdag har I mulighed for at hygge jer med en picnickurv i vores fællesareal en times tid efter eksamen, og I er naturligvis også velkomne til at tage et tæppe med og benytte vores udendørsarealer. Familie og pårørende til studenten er hjertelig velkommen. 

I er også velkomne til at være uden for eksamenslokalet, når jeres egen student kommer ud fra eksamen. Derefter beder vi jer om, at I opholder jer i fællesarealet, hvor vi har pyntet op til jer, sådan at der er ro omkring eksamenslokalerne.  
 
Dimission
Vi inviterer 3g-forældre/værger til dimission fredag d. 24.6. fra kl. 11.00 – 13.15, sådan at vi i fællesskab kan sende jeres unge mennesker videre fra gymnasiet. Selve dimissionen begynder kl. 11.00 i hallen, hvor vi vil bede jer om at være på plads, før dimissionen begynder. 

Studenterne skal møde i fællesarealet kl. 9.50, sådan at de er klar til klassefotografering kl. 10.00.  Her er forældrene velkomne til at vente i fællesarealet frem til dimissionen kl. 11.
 
Efter dimissionen ca. kl. 12.15 byder vi på en lille forfriskning, mens I hygger jer med hinanden klassevis, indtil vi går ud til studentervognene ca. kl. 13. 
 
Studentermiddag
På skolen fejrer vi desuden studenterne med en studentermiddag onsdag d. 22.06 fra kl. 18-24. Her er det kun studenterne og lærerne, der deltager.

Denne aften starter studenterne med at danse lanciers i hallen, hvorefter de går til bords. Der er sædvanligvis festlige indslag undervejs, og der er et band, der spiller op til dans.

 

FacebookInstagramYoutube